- Gluteeni-laktoosivaba(13)
- Hooajalised retseptid(19)
- Isetehtud näksid(10)
- Kaunviljadest retseptid(12)
- Kosmeetika retseptid(1)
- Lihatoidud(6)
- Magustoidud()
- Midagi head(11)
- Taimetoidud(36)
- Tervise retseptid(15)
Traditsiooniline Türgi eelroog või snäkk 4-6 inimesele, lihtne valmistada 1 klaas punaseid läätsesid keeda ca 20min 3 klaasi veega Prae
Tervise Arengu Instituudi sõnul on eestlaste toidulaual vajaka taimsest toidust ja kiudainetest. Anname sulle siinkohal mõtteid, kuidas suurendada taimsete tervislike
Tervise Arengu Instituudi sõnul on eestlaste toidulaual vajaka taimsest toidust ja kiudainetest. Anname sulle siinkohal mõtteid, kuidas suurendada taimsete tervislike
Sobib KETO dieedi puhul, kaalu langetajatele ning suhkruhaigetele Vaja läheb: 1 klaas punaseid läätsesid (või rohelisi, pruune). Saab teha ka
125 g käesooja taimset piima (võib ka veega pooleks panna) 1 tl kuivpärmi 250 g nisujahu 60 g suhkrut 1 tl
Vaja läheb: 3 küpset banaani 350 ml gluteenivaba riisijahu 1/2 tassi suhkrut 1 tl söögisoodat 1 tl küpsetuspulbrit 1/2 tl soola
4-le inimesele 120 g hernejahu (või 120 g kikerhernejahu) 120 g speltajahu 2 TL küpsetuspulbrit 50 ml kookosrasv 250 ml
5 õuna 2 dl suhkrut 50g margariini 500g lehttaignat Peale: vaniljekastet Valmistamine: Pruunistada pannil õrnal tulel suhkur. Kui suhkur on
500g öko kohupiima 1.5dl Rõõsk koor 35% 1.5dl Suhkur 2tk Mahekanamuna 100g Või 50g Rosinad 50g Aprikoose 2spl Kreeka pähkleid Riivitud sidrunikoort Vanillsuhkur Sool (pisut) Valmistamine: Vahustada