4-le inimesele

120 g hernejahu

(või 120 g kikerhernejahu)
120 g speltajahu
2 TL küpsetuspulbrit
50 ml kookosrasv
250 ml vett (parem mineraalvesi)
1 spl õunaäädikat
1 noaotsatäis soola
praadimiseks kookosrasva

soolane variant:
40 g beebisspinatit
1/2 sibulat
must pipar, muskaatpähklit

magus variant:
veidi jahvatatud vaniljet
veidi riivitud sidrunikoort
1 spl  vahtrasiirupit
värsket piparmünti 2-3 lehte

Põhiretsept
Segada kausis hernejahu, speltajahu ja küpsetuspulber. Lisa õli, vesi, äädikas ja sool ning sega vispliga ühtlaseks massiks.

Soolane variant:
Haki spinat ja sibul peeneks, lisa maitseained ja sega taignaga.

Magus variant:
Vanilje, hakitud piparmünt, riivitud sidrunikoor segada taignaga, lisa vahtrasiirup (või kookossuhkur)

Kuumuta vahvliraud ja lisa õli praadimiseks ning küpseta maitsvad vahvlid.

Mida veel saab teha hernejahust? Näiteks maitsvaid Besan Laddu kooke

Main Menu