5 muna
2 kuhjaga tl Purasana toor-rohelise segu pulbrit
150 g peekonit (võib asendada ka šampinjonidega)
10 kirsstomatit
100 g juustu (näiteks Vigala pizza mozzarella)
Peotäis hakitud rohelist sibulat
Pisut soola
Haki sibul, lõika peekon ja juust väikesteks kuubikuteks ning poolita tomatid. Klopi munad lahti, sega hulka roheline pulber ja pisut külma vett. Maitsesta vähese soolaga. Pruunista peekon (või šampinjonid) kergelt kuumal pannil. Vala muna peekoni peale ning puista üle tomati, sibula ja juustukuubikutega. Jäta kaane alla hauduma, kuni muna on hüübinud. Kata pann suure taldrikuga, keera ümber ning libista omlett pannile tagasi. Lase ka teiselt poolelt kergelt pruunistuda. Naudi koos hapukoore, kodujuustu või värske toorsalatiga.