Roheline kohv – kõrvalmõjudeta efektiivne kaalulangetaja!

Mõte rohelise kohvi ubadest kui tõepoolest toimivast efektiivsest kõrvalmõjudeta kaalulangetajast lähemalt kirjutada tekkis seekord meie klientide positiivse tagasiside põhjal.

Esimesena avaldas oma rõõmu naisterahvas, kes kaotas kuuga 6 kg ning seda vaid rohelisel kohvioal põhinevat salenemispreparaati kasutades. Kui küsisime, kuidas siis täpsemalt tunne on ning mida erilist ta seda preparaati tarvitades tähele on pannud, vastas ta lihtsalt, et kadusid ära ülemäärased isud. Tähelepanuväärne, kas pole?

Tegelikult pole vahet, kas tarvitate rohelisel kohvil põhinevat salenduspreparaati või joote kolm korda päevas tervislikku, immuunsust tugevdavat, antioksüdantiderikast, noorendavat ja märkamatult salendavat rohelistest kohviubadest valmistatud kohvi – olulised on tulemused!

Mis on roheline kohv?

Rohelise kohvi oad on tegelikult tavalised kohvioad, ainult et röstimata. Neil on samuti mõnus aroom, maitse ning ergutav toime, nagu harilikul kohvil. Erinevus seisneb aga selles, et rohelised kohvioad sisaldavad klorogeenhappeid, mis kohviubade röstimise protsessis enamjaolt hävivad. Klorogeenhapped muudavad kahjutuks inimorganismis leiduvad vähki tekitada võivad vabad radikaalid.

Võrreldes rohelise tee ja viinamarjaseemnetega on rohelises kohvis 2 korda rohkem antioksüdante, mis aeglustavad vananemisprotsessi, aitavad üle saada väsimusest, vältida veresoonte ummistumist, puhastavad organismi ning parandavad immuunsüsteemi. Rohelises kohvis on ka 2 korda rohkem aminohappeid, kui röstitud kohvis. Teised rohelise kohvi kasutegurid on seedimise kiirendamine, mis omakorda aitab langetada üleliigset kaalu, valuvaigistite efektiivsuse suurendamine (eriti migreeniravimite puhul) ning diabeediriski vähenemine. Sportlastel aitab roheline kohv vähendada lihasväsimust, sest aitab kehal põletada suurema proportsiooni rasvu võrreldes süsivesikutega.

Kuidas aitab roheline kohv kaalu langetada? Rohelise kohvi joomine kiirendab seedimist ja aitab langetada kaalu. Kaalu langetav toime põhineb omadustel vähendada suhkru imendumist maos ning suurendada rasvapõletuskiirust. Rohelise kohvi tarvitamisel väheneb glükoosi imendumine meie toidust umbes poole võrra. See reguleerib efektiivselt meie veresuhkru taset ning vähendab seeläbi magusaisu, lisaks sellele ladestuvad rasvad organismis vähem.

Rohelise kohvi eelis teiste kaalulangetajate ees Roheline kohv on väga mugav kaalulangetamise meetod, kuna seda saab tarbida ükskõik kus ja ükskõik millal. Selle valmistamine ei nõua palju energiat ega erilisi aparaate, mis on äärmiselt oluline tänapäevase kiire eluviisi juures. Kohvi võib valmis teha juba kodus ning juua töö juures kohvipauside ajal hariliku kohvi asemel hoopis tervislikku, noorendavat ja salendavat rohelist kohvi.

Valmistamine: Lisage kuuma vett kruusi (eelistatavalt 90 ° C) umbes u. 1-2 tl jahvatatud rohelise kohvi. 5 minuti pärast on kohv valmis tarbimiseks.

Rohelise kohvi ekstrakti valmistamine: Ekstrakt säilib külmikus mitu päeva.

  1. Mõõda potti rohelised kohvioad ja vesi suhtes 1:6 (üks osa ubasid ja 6 osa vett). Lase vesi keema tõusta ning keeda madalal kuumusel 15 minutit. Eemalda pott tulelt ja lase segul koos ubadega jahtuda umbes 1 tund. Kurna vedelik.
  2. Joo saadud ekstrakti 1-3 korda päevas ca pool klaasi enne sööki.

.

Main Menu