Tervislik ja maitsev kook, mis eriti hõrk serveerituna koos värske marjapüree või enda tehtud jäätisega
100 g šokolaadi
50 g kookosrasva
60 ml kookoskoort
6 muna
1 dl mett
3 spl kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
Näpuotsatäis meresoola
6 spl kookosjahu või jahvatatud kookoslaastud
Pane kookosrasv ja tükeldatud šokolaad kastrulisse, sulata pliidil madalal kuumusel, jahuta. Pane kaussi munad, mesi ja kookospiim, sega läbi ning lisa šokolaadi-kookosrasva segu. Sega teises kausis kokku kookosjahu, kakao, sool ja küpsetuspulber. Lisa munasegu kuivainetele ning sega kõik ühtlaseks. Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga ja vala vedel tainas vormi. Küpseta kooki 120 kraadi juures 40 minutit, jahuta.