Retseptis antud kogustega saab valmistada umbes 20 keskmise suurusega pannkooki.
Pannkoogid
250 g täistera maisijahu
250 g speltajahu
1 liiter vett
Õli praadimiseks
Täidis
200 g sibulaid
250 g köögivilju (spinat, porgandid, suvikõrvits või hooajaviljad)
Õli, soola ja pipart
Valmistamine
Segada omavahel jahu, vesi ja sool ning jätta 30 minutiks seisma. Samal ajal puhastada ja tükeldada köögiviljad, kuumutada õlis ning maitsestada soola ja pipraga. Pannkookide jaoks kuumutada pannil veidi õli, valada kulbitäis taigent pannile ning küpsetada mõlemalt poolt kuldpruunid pannkoogid. Tõsta veidi aedviljasegu pannkoogi ühele poolele ning keerata teine pool sellele peale. Samuti on võimalik täita pannkooke köögiviljade asemel täita ka värske salati, tomati- ja kurgitükkide ning jogurti-kohupiimakastme seguga.