500g öko kohupiima
1.5dl Rõõsk koor 35%
1.5dl Suhkur
2tk Mahekanamuna
100g Või
50g Rosinad
50g Aprikoose
2spl Kreeka pähkleid
Riivitud sidrunikoort
Vanillsuhkur
Sool (pisut)
Valmistamine:
- Vahustada munad suhkruga ja segada kohupiima hulka.
2. Sulatada või ja lisada koos koorega kohupiimamassi hulka.
3. Kuumutada kohupiimasegu pliidil pidevalt segades kuni massi paksenemiseni (u 15 minutit).
4. Lisa sool, vanillisuhkur, rosinad, pähklid (purustatult) ja riivitud sidrunikoor
5. Tõsta mass marliga vooderdatud vormi ja asetada peale raskus.
6. Tõsta pasha sellise anuma kohale, kuhu saab nõrguda liigne vedelik.
7. Jätta pasha nõrguma vähemalt 12h.