Traditsiooniline Türgi eelroog või snäkk 4-6 inimesele, lihtne valmistada

1 klaas punaseid läätsesid keeda ca 20min 3 klaasi veega

Prae 1 hakitud sibul oliiviõlis, lisa pipart, 1 spl paprika pulbrit, 2 spl tomatipastat, vürtsköömneid ja sool ning sega pudruga.

1 klaasi bulgur (peen) või kuskus kalla keedetud läätsedesse, kaas peale ja lase haududa / jahtuda. Võib proovida ka tatratanguga

Jahtunud pudru sisse haki rohelist sibulat (4-5 vart), peterselli (väike peotäis), 1 sidruni mahl

Sõtku kõik kokku ja tee pätsid / pallid

Süüa koos salatilehega nagu wrappi ja soovi korral pigista veel sidruni mahla peale. Sobib võrratult igale peolauale või kergeks õhtusöögiks.

 

JardinBio jahvatatud vürtsköömned 30g

Main Menu