Lihtsalt valmistatav aedviljaroog, millele sinep lisab veidi särtsakust. Serveeri ahjuprae või kanaliha lisandina või omaette vegetaarroana.
- 1 suurem lillkapsas
- 2 dl 35% rõõska koort
- 2 spl teralist sinepit
- 150 g riivitud juustu
- Soola ja musta pipart
- Hakitud maitserohelist
Lõika lillkapsas õisikuteks. Pane soolaga maitsestatud keeva vette ning keeda 10 minutit, kuni lillkapsas on pehme. Nõruta hoolega ja tõsta ühekordse kihina ahjuvormi. Sega väikeses kausis rõõsk koor, sinep ja enamus juustust, maitsesta soola-pipraga. Kui soovid, võid lisada hakitud maitserohelist. Kalla saadud segu vormi, puista peale ülejäänud riivjuust ning küpseta 200-kraadises ahjus kümmekond minutit, kuni juust on kuldne.