- Gluteeni-laktoosivaba
- Hooajalised retseptid
- Isetehtud näksid
- Kaunviljadest retseptid
- Kosmeetika retseptid
- Lihatoidud
- Magustoidud
- Midagi head
- Taimetoidud
- Tervise retseptid
Vaja läheb: 100g kinoad (keeda 150ml veega 5 min kõrgel tulel, siis kõige madalamal tulel 20 min kaane all) 1
5 muna 2 kuhjaga tl Purasana toor-rohelise segu pulbrit 150 g peekonit (võib asendada ka šampinjonidega) 10 kirsstomatit 100 g juustu
Eesti rahvuskala hooaeg on käes, seepärast jagame üht mõnusat pastaretsepti kahele. Vaja läheb: 160g JardinBio seepia (tindikala) spagette JardinBio Extra
Piisab 10-le inimesele 3 muna 1 klaas piima (hapupiima) 1 klaas õli või sulavõid pool klaasi suhkrut 1,5 klaasi jahu