Agar-agarit kasutatakse Jaapanis kui looduslikku taimset želeerivat ainet. Sellel on mitmed eelised: ta sisaldab palju kaltsiumi, kuid vähe kaloreid. Agar-agarit on väga lihtne lahjendada ja ta on neutraalse maitsega. Tarretumise tugevus sõltub tehtava toidu happesusest: happelisemad toiduained vajavad veidi rohkem agar-agarit, kuid ärge kasutage seda kakao või kiiviga, kuna nad neutraliseerivad agar-agari želeeriva mõju. Agar-agar on tehtud merevetikate segust.
Kasutamine: 4 g agar-agar pulbrit, 1 kg puhastatud vilju või 1 l puuviljamahla. Lase viljad ja agar-agar keema, siis lisage omal valikul magusaine. Lase keeda, kuni see saavutab soovitud konsistentsi.
Koostis: 100% agar-agar (mahepõllundusest)
Toitumisalane teave 1 pakikese kohta (2g):
Energia: 15 kJ / 4 kcal
Rasvad: 0.00 g
Süsivesikud: 0.08 g
– millest suhkruid: 0.00 g
Kiudained: 1.67 g
Valgud: 0.02 g
Sool: 0.00 g
Tootja: Lima Food
Ühikuhind: 349.17 EUR/kg
You must be logged in to post a review.
Kasutajate tagasiside
Hetkel pole ühtegi tagasisidet.