Jõhvikad 100g öko

5.79 

Laos on ainult 2

Jõhvikad pole mitte ainult magus maiuspala, vaid tuntud ka kui toitainerikkad marjad.
– on kõrge antioksüdantide sisaldusega
– Kasutatakse kuseteede infektsioonide ennetamiseks
– Võib vähendada südame-veresoonkonna haiguste riski
– on pärit mahepõllumajandusest

Jõhvikaid võib pidada oma suure toitainete ja antioksüdantide sisalduse tõttu supertoiduks. Uuringud on seostanud jõhvikate toitaineid väiksema kuseteede infektsioonide ja südame-veresoonkonna haiguste riskiga. Jõhvikad sisaldavad ka mitmeid elutähtsaid B-vitamiine (B1, B2, B3, B6), C- ja E-vitamiini – kõikvõimsaid looduslikke antioksüdante ja immuunsüsteemi aktiivsuse tugevdajaid. Jõhvikad võivad olla kasulikud ka igemehaiguste ennetamisel.
Soovitatav kasutamine: Lisa hommikusöögile kaerahelbe- või müslile või tarbi otse vahepalana.
Koostis: jõhvikad* (60%), õunamahla kontsentraat* (39%), päevalilleõli* (<1%).
*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa.

100 g

Toiteväärtus 100g kohta: energiat 1357 kJ/ 320 kcal, valku 1g, süsivesikuid 75g (neist suhkruid 60g), rasvu 0,7g (neist küllastunud 0,1g), soola 0,08g.
Hoida jahedas ja kuivas. Parim enne vt. pakendilt.

Main Menu

5.79 

Lisa korvi