Subtotal: 2.53 €
Roll over image to zoom in
Click to open expanded view
TEEJOOK “VALGE PAJU” 50 g Teejook. KOOSTIS: peenestatud valge paju koorest. VALMISTAMINE JA TARBIMINE: 1 tl peenestatud koorele valada 1 tass jahutatud keeduvett, lasta seista 2 tundi, kurnata. Tarbida 2 spl 3-4 korda päevas enne sööki. VASTUNÄIDUSTUSED: komponentide individuaalne talumatus, rasedus, imetamine. Hoida kuivas, pimedas kohas. Hoida kuivas, pimedas kohas temperatuuril +5 °C kuni +25 °C. Valmisjook säilib jahedas kohas mitte kauem kui 2 ööpäeva. Kõlblik kuni: vt.pakendilt. Valmistamiskuupäev: vt.pakendilt. Säilivusaeg: 4 aastat
Sellel on põletikuvastane, antiseptiline, toniseeriv, palavikku alandav, diaforeetiline, valuvaigistav, hemostaatiline ja anthelmintiline toime.
Rahvameditsiinis kasutatakse tõmmiseid ja keedusi düsenteeria, kõhulahtisuse, mao- ja soolepõletike, düspepsia, sisemise verejooksu, naistehaiguste, podagra, migreeni, neuralgia, palaviku, malaaria, maksa- ja põrnahaiguste, põiepõletiku, pleuriidi korral. , neuroosid, liigesereuma, tuberkuloos, tüüfus.
Kasutatakse välispidiselt loputusvahendina kurguvalu, suuõõne põletikuliste protsesside, stomatiidi, igemepõletiku ja parodontiidi korral. Jalavannid veenilaiendite, flebiidi, liighigistamise korral. Samuti pestakse haavu ja haavandeid.
Valmistamis- ja kasutusmeetod:
1 tl kuiva peenestatud koort valada 1 klaasi jahutatud keedetud veega, lasta seista 2 tundi, kurnata. Võtke 2 spl. lusikad 3-4 korda päevas enne sööki.
Vastunäidustused: individuaalne talumatus. Ravi pajupreparaatidega alla 16-aastastele lastele, raseduse ajal ja individuaalse talumatuse korral on rangelt vastunäidustatud Ravi pajuga koos aspiriiniga, külmetus- ja köharavimitega, vitamiinide, aminohapete, antatsiidide ja lahtistitega. Samuti ei ole soovitatav kasutada taime keetmisi mao- ja kaksteistsõrmiksoole haavandite või kõrge happesusega gastriidi korral.
Be the first to review “Valge paju tee 50g”
You must be logged in to post a review.
Kasutajate tagasiside
Hetkel pole ühtegi tagasisidet.