Augustikuu uudiskiri
Head sõbrad,
Looduspere sünnipäevakuud on nüüdseks läbi saanud, aga üllatuseks saame teid kutsuda augustis Viru poodi, sest Viru tähistab oma kaupluse sissekolimise tähtpäeva. Lisaks kuupakkumistele leiate seal poelettidelt veel huvitavaid tooteid parimate hindadega. Tartu kauplus üllatab aga värskendatud välimusega.
Meie tegemisi võib jälgida ka Facebooki, Twitteri ja You Tube
Liituge ja olge alati kursis mis toimub. Värskeimad uudised!
UUDISTOOTED:
Valmistume ees olevateks kauniteks kargeteks õhtuteks maitsva tee või kuuma kakaoga. Destination üllatab laienenud kuumade jookide valikuga.
Nüüd pakume roosuhkrut ka tükkidena, mis sobiksid hästi kohvilauale.
Maiasmokkadele meeldivad kindlasti meie uued puuviljased lutsukommid.
Augustikuu teisel nädalal suureneb tootevalik ka gluteenivabadele toodetele. Müügile tuleb uusi soolaseid ja magusaid küpsiseid, näkse, pastatooteid ja seal hulgas ka kookospähklijahu.
Uudiseid Tartust: Tartus on meil müügil Koplimäe ökomärgistusega teraviljatooted. Lisaks tulevad müügile Eesti firmalt PanicaOrganica UV filtriga näokreemid meestele ja naistele (niisutav päevakreem normaalsele ja kuivale nahale)
ning varasemast on pakkuda samalt tootjalt ka seepe ja silmageel.
Meie kodulehe vasakus menüüribas:
Rasedate infolehelt leiate mineraalide ja vitamiinide kohta infot, ravimtaimede teema, mis leevendab ja millest tuleks eemal hoida, Hiina viljastumiskalendri ja palju muud põnevat. Vaata siia https://www.looduspere.ee/kasulik%20teada/rasedus.htm
RETSEPTINURK
Mannamaius
Maisimanna u.250g
Võid
Riisi- või kookospiima u.150ml (segu peab tulema paks)
Riivitud porgandit 1 suur või kaks väikest
Rosinaid
Mandlilaaste
Kookoshelbed
Maisitärklis
Mett
Maisimanna ja riivitud porgand passeerida võis, kuni maisimannale tuleb pähkline maitse juurde ja pruunistub õrnalt. Valada peale riisi- või kookospiim ja hautada segu pehmeks (vedelikuga arvestada nii nagu keedaksite putru). Lisage juurde rosinad, mandlilaastud, kookoshelbed, maisitärklis (segada enne maisitärklis kookoshelveste, mandlilaastudega) ja mesi. Tõsta segu küpsetuspaberile. Siluda ühtlaselt 2cm paksuseks ja panna külmkappi. Lasta 4-6 tundi või isegi üle öö taheneda. Lõigata terava noaga sobivad tükid.