Augustikuu uudiskiri

Head sõbrad,

Kaunid suveilmad muudkui kestavad ning tuju läheb aina paremaks. Tervislikuks eluks vajaliku leiate loomulikult Looduspere poest, leia endale lähim pood

Meie tegemisi võib jälgida ka Facebooki, Twitteri ja You Tube kaudu. Liituge ja olge kursis mis toimub.

Tulge avastama juba täna!


UUDISED:

  • Uudisena saabusid meile firmalt ALVA must ripsmetušš, noorendav näohooldussari astelpaju baasil ning mustköömneõli 50ml pudelis.
  • Inglismaalt saabus suur valik toiduõlisid hea hinnaga, lisaks näiteks GMO vaba tofu, sojaoad vees, tomatikastmed ning šokolaade ja vahvleid. Uudisena Eestis kanepiküpsised! Leiate nad BIONA nime järgi.
  • Uued Orgon generaatorid on meie poodidesse jõudnud. Võrratult kaunid ja vägagi tegusad, erinevad suurused. Parandavad õhkkonda ja meeleolu, aitavad vanadel haigustel lahkuda, neutraliseerivad erinevate lainete ja võngete mõju meie tervisele.

 Kuru fasulye (oakaste Türgi moodi)
350ml passeeritud tomateid
oliiviõli
1 purk u
bade segu
näputäis kivisoola või Himaalaja soola.
Küüslauku 1-2 küünt, peotäis peterselli, tšillit.

Keeta passeeritud tomateid madalal tulel ca 15min, lisada oliiviõli ning purustatud küüslauku, keeta veel 5 min ja lisada ubade segu (vee võite ka sisse kallata), lisage sool, tšilli. Soovi korral ka praetud hakkliha või veel parem kondiga lambaliha. Kõige lõpus hakitud petersell. Serveerida koos riisiga.

Kuidas Türgi moodi riisi keeta? No see on väga lihtne. Võtke kausitäis riisi (Basmati või Jasmiini riis), loputage sõelal voolava vee all, kuni väljub vaid selge vesi. Kallake see kuuma potti ja lisage natuke õli, pidevalt segades kuumutage riis läbi ca 5 min, kallake peale kuum vesi nii palju, et üle riisi oleks umbes 1cm vett. Lisage meresoola (soovi korral sorts sidrunimahla, curryt, hakitud köögiviljasid, passeeritud tomateid jne) ja laske keeda kõrgel kuumusel, kuni veest on paista vaid väiksed mullid läbi riisi. Keerake kuumus kõige väiksema peale ning laske kaane all haududa ca 15 min. Valmis ongi maitsev ning teraline riis.

 

Main Menu