Subtotal: 8.66 €
“Priméal kinoahelbed 500g öko” lisati ostukorvi. Vaata ostukorvi
-15%
Roll over image to zoom in
Click to open expanded view
Priméal kinoahelbed 500g öko
8.66 €10.19 € (-15%)
Laos
SKU:
PRI1266
Kategooriad: Toidukaubad, Helbed, müslid, kliid, Helbed pudruks, Gluteenivabad tooted, Gluteenivabad jahud, helbed, tangained
Valgurikas hommikusöök, lisa suppidele või erinevatele magustoitudele.
Koostis: 100% mahepõllundusest pärit kinoa.
Toitumisalane info 100 g kohta:
Energia: 377kcal/1589kJ
Rasvad: 6.9 g
– millest küllastunud rasvhappeid: 0.8g
Süsivesikud: 63.1 g
– millest suhkruid: 1.9g
Kiudained: 6.5g
Valgud: 12.4 g
Sool: 0.07 g
Ühikuhind: 19.96 EUR/kg
—————
Miks kinoa tervisele nii kasulik on?
- Kinoas on palju antioksüdante, mis aitavad kehal võidelda vabade radikaalidega
- Kinoa tarbimine aitab tasakaalustada veresuhkrut
- Kinoa seedib kiiresti ja ilma suuremate probleemideta
- Kinoa on väga kiudaineterikas, olles seega kasulik seedesüsteemile
- Kinoa on täisteratoode, juba sellepärast on ta tervisele kasulik
- Kinoa on gluteenivaba toode, sobides nii kasutamiseks inimestele, kellel on gluteeni sisaldavate teravilijade tarbimine keelatud. Gluteenivabad teraviljad on tegelikult kõikide inimeste tervisele kasulikud, kuna keha suudab neid seedida palju lihtsamalt, kui näiteks gluteenirikast nisu või rukist.
- Kinoas on rohkem aminohappeid, ensüüme, vitamiine, mineraalaineid ja antioksüdante, kui enamikes teistes teraviljades. Seega on tegu justkui super teraviljaga.
- Kinoa ei toida inimese kehas halbu baktereid, vaid on pigem headele bakteritele söögiks.
- Kinoa on imeline taimse proteiini allikas, sisaldades kõiki kehale vajalike 9-t aminohapet.
- Kinoas on palju magneesiumi- viimane lõdvestab lihaseid ja leevendab valu kehas.
- Lisaks on kinoas märgatavalt ka teisi mineraalaineid, näiteks vaske ja mangaani ning kaltsiumi ja tsinki.
Additional information
Brand |
---|
Be the first to review “Priméal kinoahelbed 500g öko”
You must be logged in to post a review.
Kasutajate tagasiside
Hetkel pole ühtegi tagasisidet.